TRENDOVI

Nosi se leopard uzorak

Vladao na većini revija za tekuću sezonu!

Ovaj uzorak postao je bezvremenski, dizajneri ga uvijek iznova izvuku i uvrste u svoje nove kolekcije, no sezona jesen/zima 2010./11. zbilja ga je prepuna! Svake sezone nađu se komadi izrađeni od popularnog leopard uzorka, ali ove jeseni i zime gotovo da nema dizajnerskog imena koji u svojoj kolekciji nije imao leopard print. Bilo da se radi o odjeći ili modnim dodacima - od Balmaina do Hermesa, svi su izbacili leopard print.

Poznate fashinistice dobro znaju da je ovaj uzorak uvijek u modi pa ih se često može vidjeti u leopard komadima. Kylie Minogue ga obožava, Rihanna isto, a Kate Moss i Sienna Miller te brojne druge modno osviještene poznate dame na neki su ga način ubacile u svoje kombinacije.

Nama je možda ipak najdraži u obliku modnih dodataka (prvenstveno na cipelama i maramama), no i leopard haljine mogu izgledati odlično u pravim kombinacijama. Tu vam savjetujemo da pripazite na modne dodatke, make up i frizuru jer uz haljinu leopard uzorka oni bi trebali biti jednostavni i minimalni.

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 16.11.2010. u 17:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p