TRENDOVI

Nosite boje na bitna događanja

Style File by Ana Bacinger

Asos

Jarke boje, ludi krojevi, primjetni materijali i modni dodaci koji vas izdvajaju iz mase… Sve su to ljetni hitovi koje smo jedva dočekali. Ne igrajte na sigurno ove tople sezone, za bitna svečana događanja birajte boje i svima pokažite kako ih fantastično nosite!

‘Pozdrav! Idem na svadbu sredinom srpnja i ovih sama dana s Asosa naručila ovu zelenu haljinu. U problemu sam oko biranja modnih dodataka jer ne želim crne, a ni zlatne ni srebrne. Imaš prijedlog koja bi boja mogla izgledati zanimljivo? Hvala, Nela.’

Zelena boja voli lagano osunčan ten i boju fuksije pa ti savjetujem da budeš odvažna i poigraš se modnim dodacima u toj nijansi. U Zari se kriju sandale koje su stvorene za ovu divnu haljinu, a u Mangu sam pronašla predimenzionirane viseće naušnice koje će izgledati sjajno ako ćeš kosu skupiti u visoku balerina punđicu. Kada je u pitanju torbica, biraj jednostavan i što manji model koji će se uklopiti bojom.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom 'Style File by Ana Bacinger' na: ana.bacinger@fashion.hr.

zelena haljina

NAUŠNICE: Mango (80 kuna), TORBA: Parfois (210 kuna), CIPELE: Zara (300 kuna), HALJINA: Asos (298 kuna)

A.B.

Objavljeno: 11.06.2017. u 00:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p