TRENDOVI

Nosite crvenu boju!

I zablistajte u večernjem izdanju

Možda nismo sve zaljubljene u crvenu, no ona je ove sezone najavljena kao jedna od dominantnijih boja. Bilo da se radi o dnevnom i casual izdanju, ili onom večernjem - dizajneri savjetuju da u svoju jesensku garderobu dodate crveni komad.

Iako više volimo pisati o casual kombinacijama i one večernje su izuzetno bitne. Kako se svaka od nas s vremena na vrijeme nađe u situaciji kad treba blistati na nekom svečanom događanju, ove sezone je savjet da osvane u crvenoj haljini!

Crvena boja podjednako dobro izgleda na plavušama, brinetama i crnkama, a uz dobar styling i crvenokose trendseterice je mogu odlično nositi.

Ako malo bolje razmislite gotovo da nema celebsice koja za neko javno događanje ili crveni tepih nije izabrala haljinu u crvenoj boji. Heidi Klum, Blake Lively, Eva Longoria, Kate Bosworth, Keira Knightley, Kate Moss, Sienna Miller i brojne druge poznate dame uvijek se rado vraćaju crvenoj boji kad su u pitanju svečane prilike.

Stoga je naš savjet da ove sezone zbog odlične ponude crvenih komada u svoj ormar dodate barem jedan svečani komad u hit boji sezone!

Ana Bacinger

photo: glamourmagazine.co.uk

Objavljeno: 11.11.2010. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p