TRENDOVI

Nova H&M kolekcija idealna za ljubiteljice romantičnog looka

H&M najavljuje suradnju s modnom ikonom - Helenom Christensen!

Na pilicama H&M-a uskoro će e pronaći još jedna sjajna suradnja, a ovoga puta riječ je o kolekciji nastala u suradnji s fotografkinjom, kreativnom direktoricom i modnom ikonom Helenom Christensen! Capsule kolekcija, ima naglasak na izražajne fotografije cvijeća, koje se nalaze na raznim majicama i majicama s kapuljačom, a Christensen je snimila i fotografije za kampanju.

Helena Christensen jedna je od supermodela 90-ih godina, koju smo imali priliku vidjeti na brojnim naslovnicama raznih časopisa, a zapamćena je i kao omiljena muza modnih revija. Rođena u Kopenhagenu, najpoznatija kao modni i umjetnički fotograf, njezina djela nalaze se u mnogim umjetničkim I modnim časopisima, a prikazana su na izložbama diljem svijeta. S majicama dugih i kratkih rukava te majicama s kapuljačom, Helena Christensen x H&M kolekcija ima bezvremenski edgy vibe.

Kolekciju je dizajnirao H&M In-House tim, siluete uključuju majice šireg kroja, kratko rezane pulovere i oversized majice s kapuljačom. Raspon boja od bijele, crne i sive daje pozadinu cvjetnim fotografijama Christensen. "Veselimo se suradnji s Helenom Christensen. Uz sav njezin trud iza i ispred kamera i rad s časopisima i mirisima, kao i njezin humanitarni doprinos, ona je prava ikona. Njezine divne fotografije cvijeća za ovu suradnju izgledaju odlično na dizajnu koji je inspiriran 90-ima – ležerno, a istovremeno i moderno,” izjavila je Maria Östblom, voditeljica tima dizajnera ženske odjeće H&M-a. “Za mene je ova suradnja s H&M-om, prije svega zabavno iskustvo. Ne samo da su moje fotografije postale dio odjevnih predmeta, nego sam ih imala priliku vidjeti iz svoje perspektive, s obzirom na to da sam ja snimila fotografije za kampanju. Moja namjera je bila prikazati trenutke budućih generacija, čime ih želim ohrabriti da budu svoji i da njihove osobnosti dođu do izražaja,” kaže Helena Christensen. Helena Christensen x H&M kolekcija bit će dostupna u trgovinama, kao i na online stranici, od 30. siječnja.

Foto: H&M
Objavljeno: 27.01.2020. u 10:47

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p