TRENDOVI

Ovo su ključni modni dodatci koje nosimo ove proljetne sezone!

Cipele i torbe koje jedva čekamo kombinirati!

Prošli tjedan poznati brend Humanic proslavio je brend Kate Gary i predstavio novu kolekciju. Internacionalni modni duh dočaran je brojnim posjetiteljima kroz ekskluzivnu modna revija na kojoj je prikazana kolekcija SS23. U tom kontekstu Kate Gray nije prikazan samo kao brend, već i kao simbol koji ujedinjuje široku lepezu žena.

Prošli tjedan elegantna trgovina HUMANIC u blizini MQ (Museums Quartier) u Beču bila je žarište nacionalne, ali i međunarodne modne i lifestyle scene. Prigoda je bila usredotočena na predstavljanje kolekcije cipela Kate Gray. Ovaj brend objedinjuje ekstravaganciju, individualnost i kreativnost koja ujedinjuje različite vrste ženstvenosti. Dakle, kolekcija predstavlja sve žene sa svim njihovim posebnostima i različitostima. Taj je pluralizam ilustriran na modnoj pisti pod nazivom "From the world of Kate Gray". Komadi poput salonki, natikača, sandala, tenisica i torbi su profinjenog dizajna sa svjetlucavim i razigranim detaljima. Kolekcija boja seže od jarkih stylish boja do prigušenih nijansi. Ekstravagantno, ali ipak nosivo ideja je iza ove kolekcije, a komadi su namijenjeni stilski samouvjerenim fashionisticama koje vole biti odvažne.

Gorući trendovi kao inspiracija za kolekciju

Tijekom ovog ekskluzivnog događaja predstavljeni su odabrani stilovi nove kolekcije Kate Gray. U potrazi za nadahnućem Kate Gray, Kathrin Friedl i Christina Wittmann zajedno su posjetile međunarodne sajmove kako bi istražile najvruće trendove koji su ih nadahnuli za aktualnu kolekciju. Osim dizajna velik fokus je stavljen na konstrukciju i udobnost obuće kako bi ona savršeno pristajala i pratila tempo kupaca. Komade s revije i iz aktualne kolekcije pogledajte u nastavku članka.

Foto: PR
Objavljeno: 06.03.2023. u 16:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p