MODNI DODACI

Nova kolekcija D&G naočala

Vladavina retro modela

D&G je na tržište lansirao kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočala koje podsjećaju na naočale kakve su nosile naše mame i bake. Modeli su izrađeni od metala i acetata sa slojevito nanesenom bojom za posebno lijep učinak.

U ponudi dioptrijskih naočala nalaze se četvrtasti modeli, modeli u obliku suze i modeli lagano mačkastog oblika. Dolaze u svježim ljetnim bojama kao što su crvena, tirkizna, ružičasta ili kombinacije različitih boja. Dioptrijske naočale za muškarce su klasičnog, iako pomalo retro oblika u svježim bojama poput bijele i plave ili nešto hrabrijim poput crvene i žute u slojevima.

Sunčane naočale inspirirane su ludim sedamdesetim godinama te su toga predimenzionirane ili u aviator formi koja je uvijek jednako popularna. Boje poput crvene, zelene, plave i crne zadovoljit će svačiji ukus i uklopiti se u svaku kombinaciju.

D&G Vichy kolekcija naočala inspirirana je ovogodišnjom modnom revijom za proljeće/ljeto 2011. Preuzevši  piknik kao detalj iz teme „sunčani dan u vrtu" predstavljene na pisti, ova kolekcija nudi svježi i chic pristup dizajnu naočala. Modeli su ukrašeni prepoznatljivim pepita uzorkom.

Objavljeno: 10.06.2011. u 17:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p