TRENDOVI

Nova kolekcija omiljenih naočala je sve što želimo ovog proljeća!

Modne igre Karle Zelić s novom kolekcijom IZIPIZI naočala Glazed Ice!

IZIPIZI brend naočala od samog početka lansiranja na hrvatsko tržište surađuje s mladim, kreativnim licima stavljajući ih u zanimljive uloge. Za novu proljeće – ljeto 2021. kolekciju Glazed Ice, glavna uloga pripala je autentičnoj Influencerici i YouTuberici, Karli Zelić, poznatijoj po imenu Superbabekillah. Prepoznatljiva po svom osebujnom modnom izričaju, vješto nam je pokazala kako ukomponirati nove modele sunčanih i dioptrijskih naočala u svoj stil. Budući da su naočale modni dodatak, svako lice da vlastitu interpretaciju osobnog stila.

S povratkom sunčanih dana, Glazed Ice kolekcija napravljena je kao homage moći prirode i ljepoti transformacija u njoj, a Karla se super snašla u zahtjevnoj ulozi. Predstavlja promjenu prirodnih materijala ilustrirajući njihovo putovanje od čvrstog do tekućeg, baš kao kocka leda koja se topi na suncu i mijenja svoj izgled. Površina proizvoda je sjajna i reflektirajuća kao da je prekrivena vodom, dok je unutrašnjost neprozirna poput limuna punjenog sorbetom.Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj, što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane, fleksibilne te su prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje s ili bez korekcije, naočale za zaštitu od ekrana, sunčane naočale, skijaške naočale, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.

Upravo Karla, kao predstavnica Milennials generacije pokazuje kako stil i modni izričaj ne treba shvaćati pretjerano ozbiljno, nego živjeti i odijevati se po vlastitim pravilima i instinktu. Jedno je sigurno – za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti!

Foto: PR
Objavljeno: 24.02.2021. u 10:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p