MODNI DODACI

Nova luksuzna oaza u Hvaru

Otvoren novi Nicolas Joaillerie concept store

U luksuznoj ponudi poznatog zagrebačkog concept storea Nicolas Joaillerie odsad će moći uživati i brojni turisti koji posjećuju naš najsunčaniji otok.

Naime, u starim zidinama plemićke vile Kasandrić, na hvarskoj rivi, otvoren je hvarski butik koji nudi  poznate svjetske brandove kao sto su Diana Broussard, Borboleta, V73 Venezia, Shourouk, ChanaelK, Mayanas, Escluso, CC Skye, Mai, Ek Thongprasert, Emily Miranda, Crezus Paris, Islands bracelets i mnoge druge, a zahvaljujući kojima će brojne hrvatske fashionistice zasigurno ovo mjesto odabrati kao svoju omiljenu shopping destinaciju ovog ljeta.

                               Borboleta narukvice

Ovo je drugi Nicolas Joaillerie u Hrvatskoj, a Nicolas Joaillerie ima svoje kornere ne samo u dućanima po Hrvatskoj, nego i u Europi. Tako ih možete pronaći u  Milanu u Excelsior Milano te u Splitu u  ID Concept store-u,  u Fabrici na Visu, u Class-u u Zadru te u  Maninu u Korčuli.

                                      Shourouk

Osim nakita i modnih dodataka, u Nicolas Joaillerie u Hvaru može se pronaći i limitirana edicija Briza stalaka za vina, koje je mladi hrvatski umjetnik Domagoj Brizić patentirao u svijetu, a njegove se limitirane edicije neonskih boja mogu kupiti još samo u Milanu, Parizu, Londonu i Tokiju.

                                       V 73

Osim modnih znalaca, Nicolas Joaillerie privući će i poznavatelje dobrih vina jer se u concept storeu mogu pronaći i vina renomiranih domaćih vinara koja se ujedno nalaze i na pomno odabranoj vinskoj karti Divino fine dinning restorana.

 

Photo: PR

 

Objavljeno: 21.08.2013. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p