TRENDOVI

Nova Tezenis kolekcija osvojit će baš svakog fana serije 'La Casa De Papel'

Udobni modni komadi kao stvoreni za izležavanje ispred TV ekrana!

Ono što je zasigurno obilježilo razdoblje karantene jest serija 'La Casa De Papel', koja je u tom periodu stekla status jedne od najgledanijih serija na Netflixu. Iako je ova serija emitirana 2017. godine, svoju popularnost je stekla tek onda kada smo bili primorani dane provoditi unutar vlastitog doma. Nakon napete završnice četvrte sezone, nestrpljivo iščekujemo onu petu, čije je snimanje potvrđeno, a ono što nam može olakšati samo čekanje su udobni modni komadi, inspirirani upravo ovom hit serijom!

Gotovo da ne poznajemo osobu koja nije strastveni obožavatelj ove serije, čija se radnja vrti oko napada na španjolsku Kraljevsku kovačnicu novaca, pod vodstvom misterioznog profesora. Pored napete radnje, gledatelje su osvojili i karakterno raznoliki likovi, koji unatoč tome što se u seriji pojavljuju kao grupa kriminalaca, teško je ostati imun na njihove vrline, humor i osjećaj zajedništva koji se proteže kroz čitavu seriju. Upravo je to bila dobitna kombinacija koja je osvojila gledatelje diljem svijeta, ali je također bila poprilično inspirativna brojnim brendovima, koji su svoje kolekcije posvetili upravo seriji 'La Casa De Papel'.

Jedan od brendova je i Tezenis, čija se nova kolekcija donjeg rublja i pidžama, pojavljuje u prepoznatljivim bojama serije, kao što su crvena i crna, a također je jedan od uzoraka i njezin slogan. Dio kolekcije čine pamučni, udobni modni komadi u kojima bi rado provodili vrijeme na svom kauču, ispred TV ekrana, ali i nešto ženstvenije donje rublje u kojem čipka vodi glavnu riječ, pa smo sigurni da će svatko pronaći nešto za sebe!

Foto: Instagram, Tezenis
Objavljeno: 22.09.2020. u 09:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p