TRENDOVI

Nove čizme i gležnjače iz Zare koje želimo u kolekciji!

Modeli koje ćete kombinirati s lakoćom!

Iako se velika većina nas vratila uobičajenim radnim obavezama, poneki i dalje uživaju na moru, no činjenica jest kako jesen kuca na vrata. Isto tako, omiljene modne adrese već odavno predstavljaju prve jesenske kolekcije, stoga smo potaknuti time, zavirili u aktualnu Zarinu ponudu i pronašli sjajne modele čizama i gležnjača koje ćete odmah poželjeti u ormaru!

Kao highlight nove kolekcije ističu se upečatljive metalik visoke kaubojke. Riječ je o modelu koji je odvažan i drugačiji, a koji će svakoj kombinaciji podariti ‘ono nešto’ te apsolutno izdvajati iz mase. Kod dnevnih varijanti, predlažemo da ih kombinirate s nešto jednostavnijim komadima jer ćete na taj način izbjeći kičast izgled, a kada je riječ o večernjim prigodama, možete se poigrati asimetričnim krojevima i sl.

Osim ovog modela, mogu se pronaći i jednostavne visoke čizme na petu koje su odabir s kojim nema greške i složit ćemo se, model koji se mora pronaći u garderobi svake žene. Zarina verzija idealna je za poslovne kombinacije, ali to ne znači da se ne možete poigrati s određenim odjevnim predmetima i kreirati nešto zaigranije modne priče. Što se tiče gležnjača, ponuda je također raznovrsna, pa osim niskih kaubojki, možete odabrati ženstvene ‘čarapa’ modele. Isti se jednako dobro kombiniraju u casual i glam outfitima, stoga vjerujemo da ćete s lakoćom pronaći idealan par za sebe!

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita iz aktualne ponude!

230 kn

350 kn

400 kn

450 kn

550 kn

350 kn

700 kn

400 kn

800 kn

500 kn

600 kn

350 kn

700 kn

550 kn

900 kn

400 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 22.09.2022. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p