MODNI DODACI

Nove Louboutinke osvajaju Hollywood

Model Pigaresille postaje sve popularniji među glumačkom kremom
Nakon duge dominacije sada već legendarnog modela štiklica 'Pigalle', koji je na stotine puta viđen na crvenim tepisima diljem svijeta, Christian Louboutin ovog je proljeća lansirao njegov nasljedni model 'Pigaresille', koji trendseterice već sad obožavaju u podjednakoj mjeri.

'Pigaresille' je dizajnom vrlo sličan svom prethodniku, a ova ženstvena štiklica dolazi u novom ruhu, presvučena u decentnu čipkastu mrežu, koja otkriva pogled na cijelu nogu. Špic završetak i vrtoglavo visoka, crvena potpetica zaštitni su znak Louboutinovih najpopularnijih modela u zadnjih nekoliko sezona i samim time garantiraju uspjeh novih proljetnih štiklica na tržištu.

U prilog velikoj popularnosti 'Pigaresille' modela govori i činjenica da je ova vruća štiklica u većini online trgovina potpuno rasprodana, baš kao i u buticima slavnog francuskog postolara. Proljetni dani bili su idealna prilika da svoj novi omiljeni model prošeću glumice Zoe Saldana, Jessica Chastain i Kerry Washington, koje su pokazale kako ovaj model vrijedan 400-injak dolara odlično izgleda kombiniran uz žive boje.


H.B.
Photo: christianlouboutin.com, guliver/getty

Objavljeno: 08.05.2013. u 15:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p