MODNI DODACI

Novi modeli kultnih Wayfarerica

Obožavamo ih sve!

Kolekcija proljeće/ljeto 2010. Wayfarerica - jednog od najpoznatijih modela kultnog Ray Bana predstavila je zanimljive novitete koje svi želimo - unutarnji dio naočala dekoriran je unikatnim uzorcima koji uključuju mapu njujorške podzemne željeznice te cvjetni  i prugasti motiv u nekoliko cool i provokativnih kombinacija boja. Nova kolekcija za jesen/zimu 2010-2011. donosi još inovativnih tema koje pretvaraju Wayfarerice u model koji svi želimo - savršeni stil za one koji vole pratiti modu bez da gube na osobnosti.

Ponovno se pojavljuju motivi karte podzemne željeznice te prugice, ali ovaj puta s vanjske strane naočala. Dvije ključne teme u ovoj posebnoj Ray Ban Rare Prints seriji naočala su Comics i Button Pins, a obje su povezane s trendovima u pop kulturi, filmovima i oglašavanju.

Comics linija, u raznim verzijama svijetlih boja, donosi crno-bijele likove retro inspiracije, a Button Pins otisak znački u vibrirajućim bojama i maštovitim dizajnima.

Ray Banova standardna kolekcija nosi Color Twirl motiv s inovativnim tonovima nastalim preklapanjem acetatnih slojeva čime su dobiveni novi, originalni efekti u jakim i živim bojama.

U našoj galeriji pogledajte nove modele koji u hrvatske optike dolaze krajem rujna.

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.08.2010. u 09:08
Tagovi: Ray-Ban, naočale

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p