TRENDOVI

Novi modeli traperica koje ćete odmah poželjeti u kolekciji! 

Modeli s kojima nema greške! 

Trendovi dolaze i prolaze, ali traperice su vječne. Naime, ovaj komad od kad se davnih dana pojavio u modnom svijetu ne silazi s trona ‘must have’ odjevnih predmeta, pa ne sumnjamo da se i u vašoj kolekciji nalazi nekoliko modela kojima se uvijek rado vraćate. Ipak, kolekciju valja i upotpuniti, a mi smo naše favorite pronašli u aktualnoj Bershka ponudi koja nas je oduševila svojom raznovrsnošću! 

Kao što smo spomenuli, traperice su odjevni predmet koji svi imamo i kojih u kolekciji nikad dosta. Upravo zato, uvijek volimo zaviriti u aktualnu ponudu i ormar upotpuniti novim trendi, ali i klasičnim modelima. Ovog puta Bershka nas je oduševila divnom ponudom koja nudi ponešto za svakoga, pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći svoje nove omiljene traperice!

Volite li trendove, baggy modeli nižeg struka idealan su odabir. Naime, ove traperice su prije svega jako fora i opuštene te se lako kombiniraju u svakodnevnim kombinacijama. To znači da ih nosimo s omiljenim džemperima, tenisicama ili gležnjačama, oversized jaknama ili kaputima. Naravno, možete se odlučiti za jednostavne, ali i nešto zaigranije modele koji su upotpunjeni zanimljivim džepovima ili uzorcima. Također, osim u dnevnim varijantama, spomenuti modeli traperica funkcioniraju i u večernjim outfitima, a tada ih nosimo s efektnim crop topovima i cipelama na petu! 

S druge strane, jednostavni modeli visokog struka ili pak trapezice, uvijek su odabir s kojim nema greške, bez obzira na aktualne trendove. Ovakve tipove traperica nosimo u svim prigodama, od ležernijih pa sve do poslovnih, a ostatak kombinacije prilagođavamo potrebi, odnosno mjestu. 

Stoga, ako već niste, svakako zavirite u aktualnu Bershka ponudu jer smo sigurni da će vam za oko zapeti nekoliko modela, a kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita

160 kn

160 kn

160 kn

200 kn

160 kn

300 kn

280 kn

230 kn

200 kn

280 kn

280 kn

Foto: lnstagram, Bershka
Objavljeno: 06.12.2022. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p