MODNI DODACI

Novi nakit na hrvatskom tržištu

Iva Viljevac Handmade Jewelry vam predstavlja Lé Springtime
Prije nekoliko dana, svojim prekrasnim nakitom našu je pažnju privukla mlada kreativka Iva Viljevac, sestra poznate dizajnerice Diane Viljevac. Za razliku od sestre koja dizajnira odjeću, Iva se odlučila posvetiti nakitu na koji su slabe sve žene. Ivin nakit je sve samo ne običan -  predimenzioniran, upečatljiv i itekako originalan.
Iva Viljevac Handmade Jewelry nakit novost je na hrvatskom tržištu, tek je nedavno napravljen Facebook fan page na kojem možete saznati sve informacije o određenim komadima iz kolekcije, a nakit se može pronaći i na nedavno pokrenutom web shopu Konceptich koji je specijaliziran za prodaju kreacija hrvatskih dizajnera.
Ova mlada kreativka jako dobro zna da su fotografije najbitniji dio u modnom svijetu pa je za svoju prvu kampanju odlučila snimiti fantastičnu kampanju. Ime njezine prve kolekcije je Lé Springtime, fotografije potpisuje Marko Marinković, make up Mirta Velčić, a zaštitno lice je model Lidija Lešić iz Talia Models agencije koja se nedavno našla na plakatima Deborah dekorativne kozmetike.

Kampanju kolekcije Lé Springtime pogledajte u našoj galeriji, a nakit na službenoj Iva Viljevac Handmade Jewelry Facebook stranici: Iva Viljevac Handmade Jewelry 

 

Ana Bacinger
photos: Marko Marinković
Objavljeno: 10.04.2013. u 17:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p