TRENDOVI

Novi predmet obožavanja iz Givenchyja

Puloveri s 'Bambi' printom hit su jesenske sezone
Kada su puloveri s printom u pitanju, njihovoj popularizaciji nedvojbeno je pridonio Ricardo Tisci, čiji nas genijalni motivi na Givenchy majicama osvajaju već nekoliko sezona. Asptraktno cvijeće, gorile, rotvajleri i Bogorodica, samo su neki od printeva koji su osvanuli na komadima ove kultne modne kuće i u trenutku našli poklonike u redovima glazbenika, filmaša i općenitih zaljubljenika u modu i trendove.

Hit jesenske sezone, koji će nas potaknuti da u debelim sportskim majicama uživamo i u narednim mjesecima, definitivno je 'Bambi' print, koji je u sklopu Givenchy kolekcije za jesen/zimu 2013./2014. prošloga tjedna predstavio Tisci, i to u dvije varijante; izveden na prozirnoj čipkastoj te na debeloj pamučnoj majici.

Opake rotvajlere tako je zamijenila preslatka Disneyjeva ikona, a Bambija je Tisci posudio i za crne clutch torbice koje su modeli ponijeli na pistu. Sudeći po ogromnom aplauzu koji je dizajner dobio po završetku revije, čini se kako neće trebati dugo čekati da ovi puloveri izađu na svjetlo dana.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 05.03.2013. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p