MODNI DODACI

Novi trend na pomolu?

Simpatičan trend s modnih pista

novi trend na pomolu 
Moda definitivno ne bi bila ovako zabavna i posebna, da nas poznate dizajnerske i high street kuće s vremena na vrijeme ne iznenade nekim neobičnim trendom. Ove sezone on dolazi u obliku torbi koje su must have u ormaru svake modno osviještene žene, modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti svoje bazične odjevne kombinacije.
 
No, torbe su ovog proljeća posebno bitne i nose se na jedan nadasve neobičan način! Dizajnerske kuće Fendi, Anya Hindmarch, Dolce & Gabbana i Balenciaga na svojim su pistama svijetu predstavile jedan neobičan trend koji je oduševio fashionistice diljem svijeta zbog svoje praktičnosti. Manekenke su naime u rukama nosile dvije, umjesto jedne torbe, stilizirane na način da idu savršeno jedna uz drugu. Najčešće je bila riječ o jednoj većoj i jednoj manjoj torbi, no Anya Hindmarch i Balenciaga spojili su dvije identično velike torbu u jedan styling i pokazali nam maštovit trend koji bi mogao zavladati našim ulicama.

S obzirom da veliku praktičnost ovog trenda, nekako smo uvjereni da će one odvažne dame među vama s veseljem prigliti kombinaciju dviju torbi u jednom stylingu!
 
novi trend na pomolu   
 Fendi
 
novi trend na pomolu  
  Anya Hindmarch
 
novi trend na pomolu  
Fendi
 
Robert Sever 
 
 Robert Sever @ Karla (1.790 kuna), Robert Sever @ Iggy (350 kuna)

Karla H&MFurla @ Karla (2.650 kuna), H&M (199 kuna) 
 
A.B.
 
photos: Guliver/Getty
Objavljeno: 19.04.2015. u 10:00
Tagovi: torba, ženska torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p