MODNI DODACI

Noviteti iz high street kuća

Cipele i asesoari po povoljnim cijenama

Ništa ne može stati između žena i njihove ljubavi naspram torbica, cipela i raznih asesoara. Još ukoliko je dizajn izvrstan a cijena vam neće isprazniti novčanik - situacija je u najmanju ruku idealna.

Nije tajna da se high street kuće snažno referiraju na rad svjetskih dizajnera te vam cipele i torbice iz naše galerije mogu izazvati određeni deja vu moment, uglavnom vezan za svjetske piste.

U području asesoara i dalje prednjače Topshop i španjoska Zara koji vjerodostojno prate trendove i kvalitetom i dizajnom. Za ljubiteljice štikli u ponudi se nalaze sve verzije popularne drvene potpetice visine minimalno 10cm. Nama su se posebno svidjele ultra visoke wedgesice s potpeticom u kombinaciji crnog baršuna, drveta i gume. 

Topshop

Opsežna je i ponuda marama, od onih s resicama do malo elegantnijih koje se mogu kombinirati uz "finiji" outfit. Uzorci su uglavnom šareni ili printevi palminog lišća, kosturskih lubanja, cvijeća i prugica. 

Dorothy Perkins se -malo kasnije od ostalih- referirao na Chanel, te je njihova nova torbica krem boje, verzija Chanelovog popularnog 2.55 modela. Miss Selfridge nas nije oduševio izborom asesoara prvenstveno jer je ponuda novih torbica znatno slabija no kod konkurencije. 

H&M ima nekoliko preslatkih modela cipela s cjetnim aplikacijama a prednost nad svima je naravno u cijeni. Njihovi modeli koštaju cca. 300kn, dok u Topshopu ili Zari teško da ćete naći atraktivniji model ispod 600-900kn.

U galeriji pogledajte novitete high street brandova.

 

 

Objavljeno: 18.04.2010. u 16:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p