MODNI DODACI

Novu 'it' torbu ponovno potpisuje Proenza Schouler

Model 'Courier' zagrijao je srca mnogih trendseterica
Svaki dizajner koji planira ofenzivu na tržište modnih dodataka, mogao bi mnogo toga naučiti iz primjera američkog modnog dvojca Proenza Schouler.

Jack McCollough i Lazaro Hernandez već su apsolvirali temu savršene ženske torbice i u kratkom se roku 'uvukli' u ormare većine suvremenih ikona stila, koje svoje modele PS1 i PS11 još uvijek ne ispuštaju iz ruku, iako su dizajnirani u sada već davnoj 2008., odnosno 2011. godini.

Na tragu svog velikog uspjeha, Proenza Schouler ove sezone lansira model 'Courier', kojeg krasi već dobro poznat dizajn, stoga se sigurno nećete zabuniti oko njegovih autora. Torbica je namijenjena za sve obožavateljice PS1 torbe, koje ju još uvijek vole, no ipak traže nešto sofisticiranije.

Preklopna orba koja se nosi preko ramena, s detaljima kožnih remenčića, dolazi u varijanti glatke kože (1,475 dolara) i egzotične kože pitona (2,335 dolara). Premda mnogi noviteti dolaze i prolaze, čini se kako će Jack i Lazaro kroz koju sezonu imati još jedan legendarni model, koji će svaka modno osvještena djevojka imati u svojoj garderobi, i to u svim bojama.

 

H.B.
Photo: Proenza Schouler

 

Objavljeno: 16.07.2013. u 19:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p