TRENDOVI

Obožavani talijanski brend obuće stiže u novi Arena Park

Povodom otvorenja nudi nevjerojatne popuste

Dobra vijest za sve ljubitelje moderne, kvalitetne obuće! Dobro znani PittaRosso 16.svibnja 2019. otvara vrata svoje 11 trgovine u Hrvatskoj i to u Arena Parku, ekstenziji Arena centra u Zagrebu.

Tom prigodom za svoje vjerne kupce i one koji će to tek postati, PittaRosso je pripremio brojna iznenađenja. Naime, od 16. svibnja do 2. lipnja svi kupci ostvarit će 50 posto popusta na kupnju drugog artikla, a uz kupnju bilo kojeg para obuće, označene torbice dostupne su za samo 79 kuna! Brojne pogodnosti pronaći ćete i na odjelu torbi, kofera, novčanika i ostalih malih kožnih proizvoda, a ovaj prepoznatljiv brend kojeg odlikuje talijanski stil i elegancija u svojoj novoj kolekciji nudi zaista ponešto za sve. Od ležerne, trendovske obuće za slobodno vrijeme, pa sve to iznimno profinjenih modela za posebne prilike. Iako je uvriježeno mišljenje kako su žene zaljubljene u vrhunsku obuću, PittaRosso svojom bogatom ponudom ruši te predrasude. Naime, u svojoj širokoj paleti artikala nudi i predivne modele za muškarce, ali i za one najmlađe.

Uskočite u svoje najnovije PittaRosso cipelice i uđite u jedinstveni svijet gdje je pogled usmjeren ka najnovijim trendovima, gdje je sve u korak s najnovijom modom koja savršeno odgovara baš svakome. Uđite u PittaRosso, ne znate što propuštate!

Najnovija PittaRosso trgovina, otvara se 16. svibnja 2019. godine u Arena Parku u 9.00 sati.

Foto: PittaRosso
Objavljeno: 14.05.2019. u 11:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p