TRENDOVI

Obožavate nositi rep ili punđu? Onda ovu gumicu morate imati u svojoj kolekciji!

Znamo kako začiniti baš svaku frizuru!

Vlaga u zraku definitivno je najveći neprijatelj svakoj frizuri, a ovih dana ju je jednostavno nemoguće izbjeći. Koliko god vremena provodili ispred zrcala, trudeći se da svaka vlas stoji na svom mjestu, svega nekoliko minuta na otvorenom sasvim je dovoljno da cijeli naš trud padne u vodu!

Kako biste u svakom trenutku bili zadovoljni svojom frizurom, najpoželjnije ju je u ovom periodu godine držati zavezanom. Tako su se kao omiljene frizure istaknuli dobropoznati klasici, poput visokog repa, neuredne visoke punđe ili pak one niske. Koliko god uživali u navedenim frizurama, s vremena na vrijeme one postanu jednolične, pa je tako potrebno napraviti malenu promjenu koja će itekako postići željeni efekt. Riječ je naravno o modnim dodacima, odnosno predimenzioniranim gumicama (scrunchie) koje smo nosili kao djevojčice, a u posljednje vrijeme ponovno zauzimaju počasno mjesto u našim svakodnevnim modnim izdanjima. Danas možemo pronaći u gotovo svakoj trgovini barem jedan model ovih gumica, a čiji zanimljiv dizajn i moderan materijal dokazuje kako je riječ o gumicama koje su puno više od toga da s njima zavežemo kosu prije tuširanja.

U nastavku smo izdvojili nekoliko modela koji će vam sigurno ukrasti pažnju, stoga je pravo vrijeme da oživite neka lijepa sjećanja iz djetinjstva!

Zara (40 kn), (30 kn)

Zara (40 kn), (46 kn)

Bershka (40 kn), (50 kn)

Zara (40 kn)

Bershka (50 kn)

Reserved (50 kn), (50 kn)

Bershka (70 kn), (50 kn)

Bershka (70 kn), (40 kn)

Zara (80 kn), (70 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Reserved
Objavljeno: 16.10.2020. u 13:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p