TRENDOVI

Od sada Zarinu najprodavaniju torbu možete pronaći u novim proljetnim nijansama!

Model s listom čekanja!

Možemo se složiti kako smo već navikli na Zaru koja svake sezone izbaci jedan ‘it’ komad za kojim polude baš svi. To je ovog puta bio slučaj s divnom zelenom torbom koja svojim dizajnom asocira na Bottega Veneta model, a koja je bila rasprodana u svega nekoliko dana. Budući da je potražnja za ovim modelom iznimno velika, popularni high street brend odlučio je proširiti ponudu i to s nekoliko divnih proljetnih boja!

Sigurni smo da ne postoji žena koja nije 'skrolajući' Instagramom ili u šetnji gradom naišla na tu, sad već čuvenu, zelenu torbu sa zlatnim remenom. Naime, riječ je o modelu srednje veličine koji dolazi s prošivenim detaljima, a njegova najveća posebnost je upravo statement lančani remen. Iako je torba rasprodana brzinom munje, Zara je istu vratila u ponudu, ali uvela i nove boje. Spektar se kreće od primjerice kričave narančaste pa sve do nešto smirenijih pastelnih tonova od kojih nam je pažnju zaokupio ljubičasti model.

Lančani remen je i dalje u zlatnoj boji što znači da je ova torbica i dalje poseban upečatljiv komad koji baš svaku kombinaciju podiže u tren oka. Volimo je nositi u opuštenim dnevnim varijantama, a pogotovo ako je ostatak stylinga jednostavan i pročišćen jer tada ovaj divan model najviše dolazi do izražaja. S druge strane, što se tiče večernjih varijanti, mogućosti je mali milijun, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom odabrati boju koja vam se najviše sviđa i ovu ‘must have’ torbicu nositi na puno načina!

U nastavku smo izdvojili nove boje koje se mogu pronaći u ponudi, a vi što prije požurite po svoj primjerak jer ne sumnjamo da će ubrzo biti rasprodani!

Zara (180 kn)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 06.05.2021. u 10:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p