TRENDOVI

Odijelo u boji lavande idealno za vruće ljetne mjesece

Modni komad koji će vas osvojiti na prvu!

Sunčani i topli dani unijeli su određene promjene unutar naše svakodnevice, kao i brojne izazove. Koliko god uživali u toplini sunca, planiranju godišnjeg odmora, osvježavajućim slasticama i raskošnim modnim trendovima, visoke temperature donose i nekoliko izazova na koje je potrebno valjano odgovoriti, a jedan od njih je zasigurno i odijevanje za poslovne prilike!

Koliko god godišnji odmor bio blizu, prije odlaska na isti potrebno je privesti kraju brojne poslovne obaveze. Ostanak u gradu te njihovo rješavanje za vrijeme ljetnih mjeseci puno je lakše ako pri ruci imamo prikladan modni odabir, a u kojem se prije svega trebamo osjećati udobno. Odijevanje za poslovne prigode zahtijeva određeni dress code, pa tako svoju dozu ugode možemo potražiti u praktičnim 'kratkim' odijelima koja će zadržati dozu elegancije, a koja sasvim dovoljno otkrivaju, pa su prikladna i za nešto stroža poslovna okruženja. Odijela već odavno ne pripadaju isključivo muškom ormaru te su se nešto ženstvenijim krojevima vrlo uspješno prilagodila ženskoj garderobi, pa ih tako danas možemo pronaći u gotovo svakom ormaru.

Pravi primjer toga je i ovo prozračno odijelo brenda Reserved, jednostavnog kroja i s trendi pomakom u vidu upečatljive nijanse. Boja lavande nešto je s čime definitivno ne možete pogriješiti, a kombinirati ga možete na razne načine, primjerice s pletenim torbicama i sandalama s udobnom block petom. Definitivno je riječ o poslovnom klasiku kojeg ćete rado nositi!

sako (450 kn)

kratke hlače (250 kn)

Objavljeno: 07.07.2020. u 21:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p