TRENDOVI

ODJENITE SE U SKLADU S GODINAMA

Kombinezon za sve dobne skupine
Ove sezone nekako se smirila priča o kombinezonima kao it komadu sezone, no to ne znači da ga i dalje ne obožavamo i ne nosimo. Kombinezon je užasno praktičan jer vam uz njega trebaju samo dobri modni dodaci, odlično stoji kako uz ležeran, tako i uz elegantan styling, možete ga nositi po danu, a fenomenalno će izgledati i za večernji izlazak. Kako smo još svi u ljetu, ali su dani malo nestabilni što se vremena tiče, odlučili smo se za stylish kombinezon dugih nogavica koji je uz pomno odabrane modne dodatke lako isfurati na više načina.

Za mlade dame u svojim dvadesetima učinio nam se zgodnim sa mega popularnim platformama koje su ukrašene simpatičnom mašnom od tkanine. Naša redakcija ovog ljeta naprosto luduje za slamnatim šeširima pa smo i ovu kombinaciju začinili jednim. A za dodatnu slatkoću stylinga pobrinut će se torbica floralnog printa.

Večernji izlazak za dame u tridesetima podignuli smo upečatljivim modnim dodacima. Svaki zasebno izgleda fenomenalno, a uz jednostavan kombinezon ljubičaste boje odlično su se uklopili kao cjelina.

Kombinacija za dame u četrdesetima pokazuje kako kombinezone mogu nositi sve dame bez obzira na godine. Modni dodaci su u klasičnoj i uvijek modernoj smeđoj boji, a statement ogrlica je tu kako bi podigla cijelu kombinaciju.

DVADESETE


KOMBINEZON: Tucker, ŠEŠIR: YesStyle, CIPELE: Gap, TORBA: Accessorize

TRIDESETE


KOMBINEZON: Tucker, OGRLICA: Accessorize, CIPELE: Pierre Hardy, TORBA: Rafe New York

ČETRDESETE


KOMBINEZON: Tucker, OGRLICA: Assad Mounser, CIPELE: Ralph Lauren, TORBA: Miu Miu

Ana Bacinger

Objavljeno: 10.08.2010. u 10:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p