TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Statement prsluk za svaki ormar!

Šljokice su se malo smirile ove sezone, no mi i dalje ludujemo za njima! Sako posut šljokičastim perlicama komad je za koji smatramo da ga trebate imati u svom ormaru, a slična je situacija i sa prslukom. Ovaj komad podići će svaku vašu odjevnu kombinaciju, čak će i pamučnu haljinu učiniti svečanijom tako da vam savjetujemo da nabavite takav prsluk. Iako je prvenstveno namijenjen večernjim kombinacijama, zasigurno ima hrabrih trendseterica koje će ga nositi i po danu, a odlično može funkcionirati i za poslovan styling.

Za mlade fashionistice u dvadesetima spojili smo ga sa prugastom majicom i kratkim crnim hlačicama. Fenomenalne crvene čizmice učinit će ovu kombinaciju još upečatljivijom i posebnijom.

Za dame u tridesetima savjetujemo da prsluk kombiniraju sa svojim omiljenim trapericama i jednostavnom bijelom majicom. Uz prsluk neka cipele budu posebno upečatljive.

Četrdesete bi trebale biti nešto ozbiljnije pa smo se odlučili za crnu haljinicu koja zbog svog modela može funkcionirati na gotovo svima. Šljokičasti prsluk odlično ide na ovaj model, a modni dodaci su namjerno u ljubičastoj boji kako bi razbili monotoniju.

DVADESETE


PRSLUK: Anna Sui, MAJICA: Pringle 1815, HLAČE: Valentino, ČIZME: Topshop

TRIDESETE


PRSLUK: Anna Sui, MAJICA: Brian Lichtenberg, HLAČE: Helmut Lang, CIPELE: Alexander Wang

ČETRDESETE


PRSLUK: Anna Sui, HALJINA: Lounge Lover, CIPELE: Christian Louboutin, TORBA: Aspinal of London

Ana Bacinger

Objavljeno: 11.10.2010. u 09:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p