TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Sve je u kaputu camel boje!

Drage naše sniženja se polako približavaju kraju pa svima koje još nisu uspjele skoknuti do najdražih dućana, a želite kaput u najpopularnijoj boji sezone savjetujemo da požurite! Garantiramo vam da ćete pronaći zimske kapute po puno nižim cijenama, a u par nama dragih dućana primijetili smo velik broj onih u camel boji. Upravo vam zato donosimo kombinacije u kojoj glavnu riječ ima kaput camel boje! Smatramo ga savršenim modnim komadom iz više razloga - nosiv je uz gotovo sve kombinacije, ostavlja sofisticiran dojam i polako, ali sigurno se nametnuo kao jedan od bezvremenskih komada.

Trendseterice u dvadesetima sklone su eksperimentirati modnim trendovima pa im savjetujemo da preko svog kaput camel boje prebace čupavi prsluk i sve zajedno stegnu remenom.

U tridesetima neke već naginju klasici i provjereno dobrim modnim kombinacijama te ja naša upravo takva! S kožnim hlačama, prugastom majicom i ovako divnim cipelama ne možete pogriješiti.

Dame u četrdesetima neka svoj camel kaput kombiniraju sa simpatičnim cipelama u sličnoj boji, a od modnih dodataka neka se odluče za crni šešir i uvijek modernu crnu kožnu torbu.

DVADESETE


KAPUT: Alexander Wang, PRSLUK: Dorothy Perkins, REMEN: Asos, CIPELE: Surface to Air

TRIDESETE


KAPUT: Alexander Wang, HLAČE: Topshop, MAJICA: Kain Lennon, CIPELE: Dried Von Noten

ČETRDESETE


KAPUT: Alexander Wang, TORBA: Max Mara, CIPELE: Carvela, ŠEŠIR: Miss Selfridge

Ana Bacinger

Objavljeno: 31.01.2011. u 09:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p