TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Crveno odijelo za tri stila!
Svaka prava modno osviještena dama u svom ormaru mora imati barem jedno svečano odijelo koje će joj zatrebati ako za ništa drugo tada za poslovne sastanke. No, odijelo ne mora nužno biti u dosadnoj boji i kombinirano na tipično poslovan način već se ono može nositi na totalno moderan i upečatljiv način. Mi smo ovaj tjedan odlučili pogledati što nude high street brendovi kad su odijela u pitanju i pronašli smo fenomenalan crveni sako u H&M-u koji se odlično slaže sa crvenim hlačama iz Zare. Boje su gotovo identične pa zajedno mogu proći pod odijelo, a opet ih možete furati svaki komad zasebno.

Trendseterice u dvadesetima obično se groze odijela i klasičnih poslovnih kombinacija pa smo njihovo odijelo spojili sa floralnim uzorkom koji daje jedan simpatičan i pomalo otkačen prizvuk čitavoj kombinaciji.

U tridesetima vam odijelo definitivno treba, a ono crvene boje će najbolje izgledati ako ga spojite sa puderastim tonovima.

Dame u četrdesetima vjerojatno poslovno odijelo nose barem jednom tjedno pa je naš prijedlog da ga ovaj  tjedan iskombiniraju sa klasičnim modelom bijele košulje na plave pruge i udobnim cipelama u toploj smeđoj boji.

DVADESETE:


SAKO: H&M, HLAČE: Zara, MAJICA: Topshop, CIPELE: Betsey Johnson

TRIDESETE:


SAKO: H&M, HLAČE: Zara, MAJICA: Rory Beca, CIPELE: Lanvin

ČETRDESETE


SAKO: H&M, HLAČE: Zara, KOŠULJA: Viktor&Rolf, CIPELE: Marc Mcnairy

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.04.2011. u 09:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p