TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Kaput muškog modela za sve dobne skupine!
Iako je ovaj model teško pronaći u high street ponudi uvijek vam ga krojačica može sašiti u boji i materijalu koji želite. Već dugo patimo za ovim Mulberry modelom koji je poseban kako zbog boje tako i samog modela. Kaputi muških modela su totalni hit i savršeni su za dame koje se vole igrati trendovima - oni izgledaju odlično u kombinaciji sa ležernim komadima, a možete ih genijalno iskombinirati i za svečane prilike.

Dvadesete su namijenjene eksperimentiranju modom i spajaju više trendova zajedno pa najmlađim trendsetericama savjetujemo da ovaj model kaputa nose u kombinaciji sa kožnim hlačama, prugastim predimenzioniranim puloverom i otkačenim cipelama. Nakit i primjetna torba dodatno će začiniti kombinaciju.

Danas su naše dame u tridesetima jako ženstvene i nostalgične. Hlače trapez kroja u kombinaciji sa košuljom sa printom ptičica i šeširom vratiti će vas u zlatne sedamdesete.

Eleganciju u četrdesetima je najlakše postići uz klasičan kroj haljine preko koje nosite muški model kaputa, a od modnih dodataka birate obuću i torbu od prave kože.

DVADESETE


KAPUT: Mulberry, HLAČE: The Row, VESTA: Stella McCartney, CIPELE: Restricted

TRIDESETE


KAPUT: Mulberry, HLAČE: Genetic, KOŠULJA: Dorothy Perkins, ŠEŠIR: H&M

ČETRDESETE


KAPUT: Mulberry, HALJINA: Steven Alan, CIPELE: Zara, TORBA: Miu Miu

Ana Bacinger

Objavljeno: 28.11.2011. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p