TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Klasika se zove baloner!

Počelo je vrijeme kada su baloner ili tanka parka neizostavan komad u dnevnim i večernjim kombinacijama. Nema boljeg od klasičnog balonera ukoliko tražite jaknu koja će vas zaštititi od vjetra i kiše, a koja će istovremeno biti jako elegantna i zapravo nosiva godinama zbog statusa koji ima. Savjetujemo vam da ukoliko kojim slučajem u svom ormaru nemate baloner ili vam je dosadio onaj koji nosite već sezonama potražite baloner bez rukava. Zašto? Jer se može nositi u kombinaciji sa vašom jaknom od mekane crne kože ili na toplu vestu.

Djevojke u dvadesetima biti će itekako primjetne i cool ako svoj baloner spoje sa vestom na točke, kratkim hlačicama ispod kojih su tamno plave ili crne grilonke i sa vrtoglavo visokim cipelama na punu petu.

Za tridesete ga predlažemo za ležeran styling u kombinaciji sa ciglastim skinny hlačama, vestom na pruge i ravnim čizmama. Šeširić će biti idealan modni dodatak u ovoj kombinaciji.

Poslovan, večernji ili jednostavno trendi dnevni styling za dame u četrdesetima je baloner u kombinaciji sa haljinom od pletiva i čizmama zbog kojih će se svi okretati za vama.

DVADESETE


BALONER: Charles Anastase, VESTA: Chinti and Parker, HLAČICE: Miss Selfridge, CIPELE: Topshop

TRIDESETE


BALONER: Charles Anastase, VESTA: Stella McCartney, HLAČE: Current/Elliot, CIPELE: Asos

ČETRDESETE


BALONER: Charles Anastase, HALJINA: See by Chloe, ČIZME: Laurence Dacade, TORBA: Romwe

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.04.2012. u 09:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p