TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Hlače s printom za razbijanje jesenske monotonije
Početkom rujna u Zarinim smo trgovinama primijetili preslatke hlače s printom sove koje se na prvi pogled čine savršene za najmlađe trendseterice koje vole primjetne odjevne kombinacije. No, te iste hlače mogu uz određene komade savršeno izgledati i na trendi damama u tridesetim, ali i četrdesetim godinama, sve je stvar kombinacija i biranja odjeće koja je primjerena vašim godinama.

U dvadesetima ih nosite u kombinaciji s toplom vestom preko koje ste odjenule kardigan od tople i čupave vune. On u ovoj kombinaciji preuzima ulogu jakne. Od obuće birajte primjetne cipele u boji ili se odlučite za pastelne gležnjače.

Ako svoje hlače sa sovama spojite s elegantnom košuljom, primjetnom ogrlicom i klasičnim cipelama u boji koja se slaže s ogrlicom, izgledati ćete jako elegantno i sofisticirano, no istovremeno upečatljivo i u trendu zbog veselog printa. 

Dame u četrdesetima mogu ovakve hlače isfurati ako se odluče za kombinaciju koja izgleda kao odijelo. Pripazite jedino da se boja hlača slaže s bojom sakoa.

DVADESETE


HLAČE: Zara, VESTA: H&M, KARDIGAN: American Vintage, CIPELE: Betsey Johnson

TRIDESETEHLAČE: Zara, KOŠULJA: Max Mara, OGRLICA: Gerard Yosca, CIPELE: H&M

ČETRDESETEHLAČE: Zara, SAKO: 3.1 Phillip Lim, KOŠULJA: H&M, CIPELE: Je's (Fashion.hr Lookbook) 

Ana Bacinger
Objavljeno: 05.11.2012. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p