TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Zarin kaput za rano proljeće
Naša trendseterica Marijana Batinić oduševila vas je svojom odjevnom kombinacijom u kojoj se pojavila na otvaranju nove Galko prodavaonice u kojoj je glavnu riječ imao Zarin kaput iz nove kolekcije za proljeće 2013. Zaključili smo da se mnogima od vas ovaj kaput sviđa pa vam danas donosimo tri ideje kako ga možete kombinirati u novoj sezoni.

Volimo mlade djevojke koje se ne boje eksperimentiranja trendovima i koje spajaju naizgled nespojive komade koji u konačnici uvijek izgledaju odlično. Spojite kaput s hlačama decentnog printa i s bojom crvenog vina koja uz maslinastu dominira na ovom divnom kaputu.

Poslovna kombinacija za naše trendseterice u tridesetima je spoj suknje od istog materijala, klasične bijele košulje i odličnih gležnjača u maslinastoj boji. Ukrasite se velikom ogrlicom i nabavite torbu u boji crvenog vina.

U četrdesetima bismo rado vidjeli modno osviještenu damu koja spaja uzorke pa predlažemo ženstvenu kombinaciju koja je spoj cvjetne haljine i cvjetnog kaputa. Da styling izgleda elegantno pobrinuti će se modni dodaci u istoj boji.

DVADESETE


KAPUT: Zara, HLAČE: Opening Ceremony, VESTA: New Look, ČIZME: Topshop

TRIDESETE


KAPUT: Zara, KOŠULJA: H&M, SUKNJA: Zara, ČIZME: Burberry

ČETRDESETE


KAPUT: Zara, HALJINA: eNVy room (Fashion.hr Lookbook), CIPELE: New Look, TORBA: Gucci Vintage

Ana Bacinger

Objavljeno: 04.02.2013. u 09:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p