TRENDOVI

Odjenite se u skladu s godinama

Peplum sako za sve dobne skupine
Na svima dragi web shop Asos ovih je dana stigla nova kolekcija u koju smo se naravno zaljubili. Volimo raznoliku ponudu engleskog web shopa jer na njemu svaka trendseterica može pronaći savršen odjevni komad za svoj stil. Tako nam je danas pažnju privukao sivi sako s peplum detaljem - model za koji smo uvjereni da će osvojiti sve dobne skupine i sve stilove.

U dvadesetima ga kombinirajte s crvenim uskim hlačama i visokim cipelama koje se svojom bojom slažu sa spomenutim blazerom. Kombinaciji dodajte upečatljivu ogrlicu i torbu u boji za primjetan stil.

Dame u tridesetima ovaj sako mogu genijalno isfurati za posao. Uz simpatičnu pamučnu majicu i primjetne cipele vaše će odijelo privlačiti pažnju, gdje god se pojavile.

Trendseterice u četrdesetima i pedesetima će izgledati odlično ako sivi sako spoje s crvenom suknjom elegantnom modela i s klasičnim cipelama. Šarena košulja u nijansama bijele i sive će izgledati odlično ispod peplum sakoa.

DVADESETE


SAKO: Asos, HLAČE: Marc by Marc Jacobs, CIPELE: Diesel, OGRLICA: Asos

TRIDESETE


SAKO: Asos, HLAČE: Reiss, MAJICA: Zara, CIPELE: Balenciaga

ČETRDESETE

SAKO: Asos, SUKNJA: Diane Von Furstenberg, The Core (Fashion.hr Lookbook), KOŠULJA: Jil Sander, CIPELE: Saint Laurent Paris

Ana Bacinger

Objavljeno: 18.02.2013. u 09:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p