LIFESTYLE

Odličan projekt Borbolete posvećen ženskoj snazi

Women of Borboleta slavi žensku ljepotu i snagu!

Žene – inspiracija brojnih umjetnika kroz povijest, mjerilo za lijepo i elegantno, ali istovremeno one su i lavice, svemoguće, samosvjesne i u krajnjem slučaju – emancipirane. Zbog žena su se pokrenuli brojni ratovi, no zahvaljujući njima, i brojni su ratovi završeni. Žene mogu raditi sve što zamisle, one mogu biti i astronautkinje, i znanstvenice, biti nobelovke, ali i biti krhke umjetnice. Ženska mašta je jedina granica njihovim dosezima.

Upravo iz tog razloga, u slavu ženama diljem svijeta, svjetski poznati brand nakita Borboleta pokrenuo je seriju predstavljanja žena koje imaju karijeru, ali istodobno i stil i eleganciju. Women of Borboleta slavit će žensku ljepotu, ali istodobno slavit će i njenu snagu. Za prvu Women of Borboleta rubriku, Borboleta je angažirala poznatu hair stilisticu, kroz čiji su salon prošle brojne poznate dame, njeno ime je Teuta Mesaroš i vlasnica je hair salona u Tkalčićevoj ulici.


Teuta nije samo hair stilistica, ona je ozbiljna poslovna žena, koja zapošljava 10-ak ljudi. Istodobno, njen radni dan gotovo da nikad ne završava, jer kao što možemo vidjeti na njenom Instagram profilu, Teuta je majka sina Nikolasa i kćeri Nadie, predškolskog uzrasta, a uz svakodnevne poslovne obaveze, uhvati vremena i za igru s djecom, ali istodobno biti uvijek savršeno odjevena i našminkana. Ono što je neobično, je da ova žena uvijek ima i savršenu frizuru, dakle u njenom slučaju ne stoji izreka da su kod postolara uvijek najgore cipele.


Baš poput snimanja za ovaj Borboletin projekt i svaka sljedeća priča nosit će pečat individualnosti. Teuta je sama vizualni autor svoje priče, koja je Borboletin nakit ukomponirala u vlastiti stil i lifestyle, i na taj način ispričala svoju viziju. Upravo je to poruka ovih priča, dati ženama mogućnost da se izraze na način kako žele i gdje žele. Tako je za svoje snimanje odabrala kultnu zagrebačku kavanu Kavkaz, jer njegova kulisa najbolje odgovara njenom životnom stilu – pariški chic stil. Teuta je jedna od onih žena čija nas priče inspirira, a Borboleta joj je dala platformu da se potpuni izrazi i da sve konce ove priče ona drži u svojim rukama.

Foto: PR
Objavljeno: 28.10.2019. u 13:57

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p