TRENDOVI

Odlične gležnjače za jednostavne zimske kombinacije

Model kojem se uvijek vraćamo!

Sigurni smo kako svi zaljubljenici u casual estetiku s prepoznatljivim modnim potpisom imaju u svojoj kolekciji bar jedan par gležnjača koje savršeno upotpunjuju svaki outfit, nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu i nadopuniti garderobu odličnim novim modelima. Ove zime volimo jednostavne modele koji odišu minimalizmom i zagasitim nijansama te kreiraju decentne kombinacije koje privlače svu pažnju.

Gležnjače su zasigurno model obuće iz kojeg se u zimskim mjesecima ne skidamo, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o iznimno udobnim, ali i stylish cipelama. Prilikom dnevnih outfita ono što je od velike važnosti definitivno je udobnost, odnosno želimo model cipela koji nas neće sputavati u obavljanju dnevnih obaveza i zadataka. Osim same funkcionalnosti, ono na što također obraćamo pažnju je izgled, a ovog puta trendovi su ostali vjerni klasici i donijeli modele koji dolaze u jednostavnim bojama i uzorcima koji vještim kombiniranjem podižu svaku kombinaciju te joj podaruju posebnu modnu priču koja sigurno neće proći nezapaženo. Osim neutralnih i zagasitih nijansi, naravno možete se odlučiti i za one nešto jarkije, ali pritom pripazite da je ostatak kombinacije minimalističkog tona kako bi cipele u potpunosti došle do izražaja i zasjale u cjelokupnoj kombinaciji.

Budući da su omiljeni high street brendovi već predstavili zimske kolekcije nema baš nikakvog razloga da u iste i ne zavirite te pronađete onaj model koji će se savršeno uklopiti u vaš stil, ali i postojeću kolekciju.

Reserved (350 kn)

&Other Stories (1100 kn)

Pittarosso (309 kn, 309 kn)

Reserved (350 kn)

Stradivarius (300 kn)

Zara (450 kn, 500 kn)

Pittarosso (390 kn, cijena na upit)

Foto: Pittarosso, Zara, Stradivarius, &Other Stories, Reserved, Instagram
Objavljeno: 09.10.2019. u 15:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p