TRENDOVI

Odlični ljetni komadi do 100 kn koje se isplati kupiti!

Shopping koji neće opustošiti kućni budžet!

Divni ljetni komadi koje viđamo na policama omiljenih high street brendova vrlo često nas natjeraju da kupujemo i ono što nam ne treba. Upravo zato, prilikom kupnje valja ostati racionalan i dobro promisliti, a nije loše ‘uloviti’ nešto i na sniženju. Iz tog razloga odlučiti smo provjeriti koji se to odjevni predmeti mogu pronaći po cijeni ne višoj od 100 kuna i moramo priznati da smo poprilično pozitivno iznenađeni!

Vjerujemo da je svima dobro poznata sljedeća situacija; ljeto stiže, a mi želimo sve te slatke stvari koje ne možemo dočekati nositi. Dakako, to vrlo brzo primijetimo i u financijskom smislu, stoga nije naodmet nabaviti nešto povoljnije komade koji su jednako atraktivni, a kako bismo vam olakšali cijeli proces, odlučili smo zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova. Kao jedan od omiljenih odabira nameću se haljine i suknje, udobne košulje i chic topovi koji su također neizostavni dio ljetne garderobe, kao i upečatljivi detalji koji svaki styling zaokružuju na pravi način. Što se tiče boja, ljeto podnosi sve; od vibrantnog kolorita pa sve do zagasitijih zemljanih, odnosno neutralnih tonova koji odlično pristaju preplanuloj puti.

Budući da godišnji odmori samo što nisu krenuli, kako biste shopping obavili bez previše muke, u nastavku potražite nekoliko divnih ljetnih komada iz trenutne ponude omiljenih high street brendova za koje smo sigurni da će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil, a pritom i iznenaditi povoljnom cijenom!

Stradivarius hlačice (100 kn)

Zara top (60 kn), Bershka haljina (80 kn)

Stradivarius haljina (100 kn)

Mango haljina (100 kn), Mango bluza (100 kn)

Stradivarius top (100 kn)

Reserved top (100 kn), Stradivarius 'bicke' (80 kn)

Bershka torba (100 kn)

Reserved haljina (100 kn), Stradivarius top (100 kn)

Zara narukvice (70 kn)

Mango hlačice (100 kn), Mango suknja (70 kn)

Foto: Instagram, Mango Outlet, Zara, Reserved, Stradivarius, Bershka
Objavljeno: 20.06.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p