MODNI DODACI

Omiljene jesenske kombinacije Jelene Veljače

Što čini outfite poznate trendseterice?

Ono čega je svaka žena koja pomno brine o svom stilu svjesna jest to da je jedna stvar slijediti modu, a drugo je znati je nositi. Jesensko doba godine posebno je zabavno za sve zaljubljenike u modu: dolazak novih trendova, boja i materijala savršen je za novu modnu priču.

ECCO predstavlja svoju jesensku priču o aktualnim modelima u modnoj igri s Jelenom Veljačom koja je prva prošetala nove komade iz jesenske kolekcije. Pregršt modela, od visokih čizama, do gležnjača i formalnih ravnih modela, čini ECCO idealnim brendom za modernu ženu koja ne pristaje na kompromis kad su u pitanju dizajn i kvaliteta. Jelena, poznata ikona prepoznatljivog stila prošetala je nove modele cipela te nam je još jednom poslužila kao inspiracija za nove jesenske lookove.

Poznati brend predstavlja nove modele visokih čizmi i gležnjača ženstvenih silueta, izrađene od vrhunskih koža te pružaju inovativnu udobnost. Upravo Jelena je u ovoj modnoj igri pokazala kako biti stylish u svakoj prigodi i kako je odabir prave obuće uvijek glavna okosnica svake modne kombinacije.

Foto: John Pavlish
Objavljeno: 16.10.2018. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p