TRENDOVI

Omiljene traperice iz kojih se ovog proljeća nećemo skidati!

Jeste li već izabrali svoj 'must have' model?

Unatoč trendovima postoje oni neki modni komadi kojima se uvijek iznova vraćamo, a traperice se definitivno nalaze pri vrhu liste. Naime, traperice su bezvremenske i klasične te se tako dobro kombiniraju u brojnim prigodama i prilagođavaju različitim stilovima, stoga iako smo sigurni da već imate svoj najdraži model, nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova i kolekciju nadopuniti još pokojim!

Sigurni smo da već znate kako su traperice jedan od onih komada koji baš svi imamo u ormaru i koji su 'spas' u trenutcima kada želimo izgledati sređeno, a opušteno. To je zapravo jedna od najvećih posebnosti traperica, sinergija jednostavnosti s nešto elegantnijim lookom koji uvijek privlači poglede. Trenutna ponuda omiljenih brendova je i više nego raznovrsna pa tako možete pronaći klasične ravne modele, ali i one popularne s trendi detaljima kao što su dvobojne nogavice.

Također, model od kojeg ne odustajemo su i traperice visokog struka, a pogotovo ih volimo kombinirati sa stylish puloverima ili dolčevitama i sve skupa nadopuniti oversized kaputom. Mogućnosti je doista mnogo, a na vama je da kombinacijama ispoljite svoju kreativnost i naglasite osobnost što je uz pomoć traperica koje su izvrsno platno za modno eksperimentiranje i više nego moguće.

Kako bismo vam olakšali kupnju i suzili izbor, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela traperica iz aktualne ponude najdražih brendova, stoga smo sigurni da ćete neke već danas poželjeti u svojoj kolekciji!

Reserved (200 kn)

&OtherStories ($89, $89)

Bershka (230 kn)

H&M (34,99 €), Reserved (200 kn)

Reserved (230 kn)

Stradivarius (200 kn, 150 kn)

H&M (39,99 €)

H&M (39,99 €), Bershka (280 kn)

Uterque (550 kn)

Stradivarius (200 kn), Bershka (180 kn)

&OtherStories ($89)

Foto:
Objavljeno: 13.01.2021. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p