TRENDOVI

Omiljeni džemperi iz Zare koje ćete obožavati nositi!

Stylish modeli kao stvoreni za hladne dane!
Džemperi su 'must have' svake zimske kombinacije, a aktualna ponuda omiljenih brendova je i više nego raznolika, pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći onaj model koji najbolje pristaje vašem stilu, naglašava osobnost i ono najvažnije - grije u ovim hladnim danima!

Na spomen high street brendova, Zara je ime koje ponajprije pada na pamet, a upravo zato mi smo ovog puta zavirili upravo u njezinu ponudu. Tako smo pronašli divne džempere koji će odgovarati baš svima i kombinirati se s lakoćom. Varijanta koje se ne odričemo definitno uključuje omiljene traperice ili suknju, a sve skupa predlažemo da upotpunite omiljenim čizmama ili gležnjačama koji će naglasiti zimsku zaigranost i ponudi stylish kombinaciju koja će zasigurno privlačiti sve poglede. Što se tiče boja, možete se odlučiti za nježne neutralne tonove, ali volimo i nešto vibrantnije odabire koji su savršen kontrast tmurnom vremenu. Takvi modeli se odlično kombiniraju i s drugim bojama te kreiraju trendi color blocking koji osvaja svojom zanimljivom stilskom notom.

Kada govorimo o krojevima, najpopularniji su oni oversized i to prije svega zašto što je riječ o udobnom dizajnu ispod kojeg možete odjenuti majicu u slučaju da ste jako zimogrozni. Funkcionalni i praktični, džemperi se također vrlo lako nadopunjuju ključnim detaljima koji naglašavaju osobnost i individualnost, stoga nema baš nikakvog razloga da ne zavirite u aktualnu Zara ponudu i zaljubite se u stylish komade!

100 kn, 230 kn

100 kn, 100 kn

170 kn, 230 kn

200 kn, 120 kn

230 kn, 400 kn

230 kn, 200 kn

230 kn, 230 kn

300 kn, 230 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 19.01.2021. u 23:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p