TRENDOVI

One znaju što odjenuti!

U Parizu trendseterice uvijek izgledaju fenomenalno!

Pariški tjedan mode je daleko iza nas, no fotografije koje su snimali razni blogeri diljem svijeta još uvijek pune stupce njihovih rubrika.

Jedno je sigurno, onaj tko se u Parizu uspije nametnuti svojim stilom, i privući pažnju novinara i fotografa taj svakako zaslužuje da ga se pohvali na odličnom modnom izričaju!

Na revije u Pariz, kao i u ostale modne metropole, osim zvučnih modnih imena poput Anne Dello Russo, Anne Wintour i Carine Roitfeld, neizostavne Miroslave Dume i Lauren Santo Domingo, dolaze i sve prisutniji i popularniji blogeri.

Upravo su oni zanimljivi modnim fotografima jer su svijesni da će ih upečatljiv stil progurati u medije i možda im pružiti šansu da se za njih pročuje.

Tako su se u Parizu posebno istaknule dvije modne blogerice - Gunnar Hämmerle (Styleclicker) i Louise Ebel (Miss Pandora) koje su svojim pomaknutim i neobičnim modnim kombinacijama osigurale mjesto na najzanimljivijim streetstyle bogovima.

Osnova svake kombinacije je unikatnost i originalnost začinjena vintage i retro prizvukom, a velika se pažnja posvećuje modnim dodacima - konkretno cipelama i  torbama.

Za neke vrijedi pravilo - manje je više, odnosno bolje biti jednostavan, nego pretjerati.

 

 

U galeriju smo stavili neke od najboljih i najupečatljivijih modnih kombinacija viđenih na tjednu mode u Parizu.

 

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 03.04.2010. u 20:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p