TRENDOVI

Osnove stila

Što kupovati na sniženjima?
Crvenim natpisima SALE koji vas dozivaju sa svim strana teško je odoljeti. Pogotovo ako uz same natpise stoje i brojke koje se spuštaju ispod 50% i kada je riječ o vašem najdražem dućanu. Sniženja mogu biti kobna za svačiji novčanik, posebno ako se ne pripremite prije nego krenete u nabavku nove, snižene robe.

Moj je savjet da ne kupujete odjeću koja ne odgovara vašem stilu, da se prije svega skoncentrirate na klasične komade svakog ženskog ormara i da si odredite budžet. Kroz koji dan, u većini dućana cijene bi trebale pasti na vrtoglavih 70% pa ako nemate na listi neki određeni komad koji želite kupiti, a slabe ste na sniženja - svakako pričekate zadnja na kojima možete najviše profitirati. Ipak i u tom slučaju pripazite da se kući ne vratite s neon žutom bluzom samo zato što joj je cijena s 300 kuna pala na 79 kuna.Ovo je moja lista pametnih investicija svakog hladnog sniženja:

1. Klasičan crni kaput izrađen od kvalitetnog materijala koji ne hvata na sebe svaku mucicu

2. Dobro krojen sako u crnoj boji i jedan model u pastelnoj boji. Bio od klasičnog štofa ili toplog baršuna koji je hit ove sezone

3. Toplo pletivo u neutralnim bojama ili model u vječno modernoj crvenoj boji

4. Savršeno krojen crni kombinezon koji možete nositi u svim prigodama

5. Mala crna haljina.

6. Kožna torba u nekoj od bezvremenskih boja

7. Gležnjače na stabilnu petu

8. Hlače zanimljivog printa za podizanje jednostavnih kombinacija

9. Bunda u crnoj boji ili model u leopard printu

10. Predimenzionirana ogrlica u boji zlata sa šarenim detaljima

11. Kvalitetna parka koju možete nositi uz sve ležerne kombinacije

12. Mala kožna jakna

13. Cipele muškog modela

14. "Chanel" jaknica.

15. Šešir.


Sve ostale odjevne komade i modne dodatke koji se nalaze na velikom sniženju pokušajte najprije zamisliti u svom ormaru i naravno na sebi. Zapitajte se: "Je li vam taj komad neophodan?", "Uz koje komade ga možete kombinirati?", "Je li primjeren vašim godinama?", "Biste li ga kupili po punoj cijeni?". Ako su svi odgovori potvrdni, nema razloga da ne investirate u taj komad jer vas je očito osvojio i vidite ga na sebi. 

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.01.2013. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p