TRENDOVI

Osvježite garderobu bojama

10 komada koji će vam u tome pomoći

Bez obzira na to je li vas stisnula kriza, ne volite ići u shopping ili nemate pojma koji od trendova da izaberete ovog proljeća, sigurno ćete poželjeti osvježiti svoju garderobu. Tajna se ne krije u velikim investicijama i dizajnerskim potpisima (iako i to može biti vaš odabir), nego u zgodnim detaljima koje možda već imate u ormaru, ali ste zaboravili na njih. Vrijeme je da unesete boje u svoj život!

1. Torba žarke boje


Nosite li uglavnom nude nijanse i ne-boje možda vam se nekad čini kao da ćete se utopiti u njima. Ugledajte se na djevojke s Burberryeve revije i nosite torbe žarkih i pastelnih boja uz neutralne komade. One će osvježiti i baloner star nekoliko sezona i traperice u kombinaciji s T-shirtom.

2. Cool naočale


Da, velike tamne naočale su jako seksi i zavodljive i pravi damski odabir, ali pošto ih nosi apsolutno svatko- i ubitačno dosadne. Ovog proljeća investirajte u neke zanimljive naočale s okvirima u boji, a pripazite samo na to da pristaju vašem obliku lica. Sve drugo je dozvoljeno.

3. Grudnjak koji viri


Tu smo na skliskom terenu pošto je granica između cool i jeftinog efekta uistinu tanka. 1. Neka viri jednostavan grudnjak u boji, ne čipkasti ili s uzorkom; 2. Ovaj savjet nikada i ni u kojem slučaju nemojte primijeniti na poslu; 3. Neka ostatak kombinacije bude suzdržan inače ćete izgledati jednostavno loše.

4. Pastelne sandale


Želite li pastelne boje ukomponirati u svoj stil, onda svakako nabavite pastelne sandale. Nosite li ih uz neutralne boje imajte na umu da će se sva pažnja usmjeriti na njih, pa neka vaša stopala budu njegovana i uredna.

5. Veliki sat


Sigurno imate zlatni ili srebrni sat koji ste dobili za rođendan ili promociju. Spremite ga natrag u kutiju i nabavite veliki plastični sat u nekoj žarkoj boji kojem nitko neće moći odoljeti!

6. Statement nakit


Što kažete na veliki prsten za dan, statement ogrlicu za kavu s prijateljicama i velike naušnice za večernji izlazak? Kada vam dosadi taj redoslijed, samo ga promijenite prema vlastitom nahođenju.

7. Mala plava haljina


Ili roza ili narančasta ili crvena... Dosta je bilo igranja na sigurno s crnom, bijelom i nude haljinom. Odvažite se i nabavite haljinu u nekoj boji koju volite i koja će biti dostojna zamjena maloj crnoj haljini.

8. Jeans u boji


Ljubiteljice casual stila oduševit će se ovim trendom. Jeans u bojama se u samo nekoliko mjeseci nametnuo kao jedan od najvećih hitova. Boju odaberite po vlastitom ukusu jer se nose apsolutno sve osim plave i crne.

9. Mix detalja


Ako ste prosječna pripadnica ženskog spola sigurno imate ladice, kutije i ormariće krcate detaljima, ali uvijek nosite dvije iste torbe, tri lančića i jedan šal. Prekopajte po svojim dosadašnjim shopping ulovima i složite neke sasvim nove kombinacije detalja.

10. Lak za nokte


U ovom trendu vas ne bi smio spriječiti ni studentski budžet, pošto lakova u zgodnim bojama ima već za cijenu jedne kave. Sami odaberite hoćete li se prikloniti pastelnom, holo ili žarkom trendu. Najbolje da od svakog nabavite po jedan i mijenjate u skladu s raspoloženjem.

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 29.03.2011. u 16:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p