TRENDOVI

Otkačeni badići za nezaboravno ljeto

Kupaći kostimi koji privlače pažnju
-->

Iako je sezona godišnjih odmora već u punom zamahu, nikada nije prekasno da zavirite u ponudu ovih otkačenih badića koji će sigurno privući mnoge poglede na plaži, a mogu se upotrijebiti i kao topovi za koktel zabave i lude noćne provode.

Jedan od većih trendova ove sezone su prorezi koje su neki brendovi odlučili ostaviti takvima kakvi jesu, točnije da se koža jasno nazire, a u drugim varijantama su obično prekriveni mrežastim materijalima.


Jeremy Scott

Od upečatljivih printeva za oko nam je najviše zapeo badić američkog dizajnera Jeremyja Scotta koji na sebi ima isprintano žensko lice i pravi je hit među fashionisticama.

Najveća ponuda ovakih badića može se nabaviti na online shopovima, kao što su Asos, Nasty Gal, Urban Outfitters i US Trendy, gdje trenutno vladaju veliki popusti, stoga požurite kako biste ih uhvatili po dobroj cijeni.


Urban Outfitters

Možda se ovi kupaći kostimi na prvi pogled čine preupadljivima, ali njihovim odabirom ste si zapravo olakšali posao. Njih je potrebno upariti samo s običnim pareom, torbom i japankama i spremne ste za plažu.

Ljeto je vrijeme otkačenijih kombinacija, koje će sigurno biti zabilježene na mnogim fotografijama, pa se svakako odvažite na jedan neuobičajeni badić koji će podignuti svaki look.


Ivan Miletić

Photo: Asos, Net-a-Porter, Jeremy Scott, Urban Outfitters


-->--> -->
Objavljeno: 17.07.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p