TRENDOVI

Otkrivena je druga kolekcija Kate Bosworth za Topshop

Pogledajte što je glumica dizajnirala ovog puta
-->

Nakon što je njena proljetna, festivalska kolekcija ostvarila ogroman uspjeh, britanski modni brand Topshop ponovno je angažirao šarmantnu glumicu Kate Bosworth i dao joj priliku da osmisli i potpiše još jednu liniju, namijenjenu sezoni jesen/zima 2013./2014.

Uoči početka prodaje, Topshop je jučer lansirao prve vizuale kolekcije, ali i video kampanju, koju potpisuje glumičin suprug Michael Polish.

Suradnja koju je Kate ostvarila s kreativnom direktoricom branda, Kate Phelan, uključuje 46 komada, koje je lijepa plavuša smatrala ključnima za hladniju sezonu, poput predimenzioniranih kaputa, kožnih hlača, svilenih košulja, metalik suknji i mnogih upečatljivih asesoara.

Prema njenim riječima, ideja za jesen/zimu bila je stvoriti kolekciju koja je snažna i grafička, no istovremeno vrlo suzdržana. Baš kao što Kate obožava luksuz i minimalizam u svojoj garderobi, tako je i ova kolekcija za Topshop prirodna ekstenzija njene osobne estetike, pri čemu se glumica igra s čistim linijama i predimenzioniranim krojevima, s miješanjem ženstvenog i muževnog i kombiniranjem neutralnih boja s vatreno crvenom.

Simpatičnu video kampanju s Kate Bosworth u glavnoj ulozi pogledajte u nastavku.

H.B.

Photo/Video: Topshop

 

-->-->--> -->
Objavljeno: 24.10.2013. u 14:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p