TRENDOVI

Ova dječja poliklinika trenutno ima sjajnu akciju za bezbrižni pogled na novu školsku godinu

Vaše dijete očekuje stručni tim, ugodno okruženje i - poseban dar!

Sjećate li se svog prvog posjeta liječniku? Jeste li bili u strahu ili pak potpuno smireni zahvaljujući podršci ljudi koji su bili uz vas? Bez obzira na vaš odgovor, uvjereni smo kako vam je od velike važnosti da prvi susreti s liječnicima vašoj djeci ostanu u što ljepšem sjećanju. Jedan od nezaobilaznih pregleda, od iznimne važnosti za kvalitetan razvoj vida djeteta od najranije dobi, jest preventivni oftamološki pregled. A kako bi prošao što ugodnije i efikasnije, savjetujemo vam da prednost date stručnjacima u ovom području, kakve možete pronaći u Poliklinici Ghetaldus, posebnoj po svome kutku posvećenom upravo najmlađima.

Dječja Poliklinika Ghetaldus smjestila se u samom centru Zagreba, kod parka Zrinjevac, na adresi Trg Nikole Šubića Zrinskog 16. Ondje Ghetaldusovi liječnici oftalmolozi rade preglede vida isključivo za djecu, a na istome ih mjestu čeka i najširi izbor dječjih okvira i naočalnih leća.Kako bi vašem djetetu posjet ostao u što ljepšem sjećanju pobrinut će se ljubazan i stručan tim specijalista oftalmologa, a zasigurno neće ostati ravnodušni niti na vedri ambijent te živopisnu ponudu naočala. Iz Poliklinike poručuju kako im je iznimno važno ostvariti dobru suradnju s djetetom u svrhu dugoročnog praćenja i liječenja, a njihova je paleta usluga zaista široka. Dječja oftalmologija i strabizam tako uključuju oftalmološki pregled djeteta, dijagnostiku i liječenje strabizma, slabovidnosti, prirođene mrene i suženja suznih kanala, ali i subjektivno određivanje vidne oštrine na daljinu i blizinu, testove za strabizam i stereovid i brojne druge usluge.

"Kod odabira dioptrijskih naočala za djecu važno je staviti funkcionalnost ispred estetike. Najvažnije je da su djetetu naočale udobne, da dobro sjednu na lice i omogućuju široko vidno polje", ispričala nam je optičarka i voditeljica poslovnice, dodavši kako ondje svako dijete dobiva maksimalno individualan pristup.Iako je funkcionalnost najvažnija kod odabira dioptrijskih naočala, upravo je estetika ono što će najviše privući pozornost naših najmlađih. Dioptrijske naočale više nisu "bauk", među mlađim generacijama one su postale vrlo poželjan dodatak i trend, a odabir vlastitog okvira djetetu daje priliku da se kreativno izrazi i osjeti kako je i njegovo mišljenje važno. Među mnogobrojnim okvirima raznovrsnih marki u Ghetaldusovoj dječjoj optici na Zrinjevcu nekoliko se modela pokazalo najpoželjnijima.

Dječaci tako rado biraju plave i crne boje, a među oba spola su vrlo popularni minimalistički okrugli okviri - baš kao i kod odraslih. Djevojčice posežu za prozirnim, zlatnim i mačkastim modelima, a vrlo su traženi i "clip on" okviri koji spajaju dioptrijska stakla i stakla sa zaštitom od sunca. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modela za djevojčice i dječake iz Ghetaldusove ponude s kojima niti ove sezone nećete pogriješiti.Ghetaldus Optika

Ghetaldus Optika

Ghetaldus Optika

Ghetaldus Optika

Ghetaldus Optika 

Ghetaldus Optika

Ghetaldus Optika

Ghetaldus Optika


Također, važno je spomenuti kako posjet Ghetaldusovim optikama u rujnu nosi niz atraktivnih pogodnosti. U doba kad je mnogim roditeljima budžet posebno opterećen, Ghetaldus optika u sklopu ponude 3Dar paket, uz obavljeni oftalmološki pregled za dijete, daruje čak tri poklona - karticu s 20 € (150,69 kn) za kupnju dioptrijskih naočala, besplatno osiguranje dioptrijskih naočala na razdoblje od godine dana te pernicu, kao poklon uz kupnju dioptrijskih naočala.

Važna je informacija i kako se dječji pregledi vida, uz Zrinjevac, mogu napraviti na još 15 lokacija Poliklinike Ghetaldus diljem Hrvatske. Jedinstvena ponuda 3Dar paket aktivna je do 30. rujna, stoga vam savjetujemo da na vrijeme rezervirate termin u Poliklinici Ghetaldus te omogućite svome djetetu da bezbrižno krene u novu školsku godinu s dioptrijskim naočalama po njegovoj mjeri! Sve dodatne informacije o pregledu vida djece, dostupnim terminima te cijeni pregleda možete dobiti pozivom na besplatni telefonski broj 0800 222 025.

Foto: PR, Pexels
Objavljeno: 15.09.2023. u 13:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p