TRENDOVI

Ova je zima u znaku šubara! Pronašli smo nekoliko stylish modela

Među najveće ovogodišnje zimske modne trendove svakako vrijedi ubrojiti umjetno krzno. U kategoriji kaputa i jakni, baš kao i 2010-ih, ponovno dominiriraju teksturirani "teddy" modeli i bundice, a viđamo i sve više modnih dodataka od imitacije krzna. Iako će se mnoge fashionistice složiti kako su bunde i šubare klasici koji ustvari nikada ne izlazi iz mode, činjenica je da su se krzneni komadi ove sezone zaista našli u fokusu.

To potvrđuje i popularnost tzv. "slavic girl winter" trenda na TikToku. Inspiracija? Ruska zima. Djevojke odjevene u čupave bunde, šubare i modne dodatke luksuznog izgleda poziraju uz viralnu pjesmu, najčešće u snježnom, zimskom okruženju. Sveprisutnost ove glamurozne estetike motivirala nas je da potražimo atraktivne varijante šubara u high street ponudi.

Zanimali su nas isključivo modeli od imitacije krzna, a moramo priznati kako su dostupni stilovi zaista raznovrsni. Od stylish krznenih "bucket" šešira do nešto klasičnijih, šik kapa u "old money" stilu, mnogo je modela koji su nas osvojili na prvu. U nastavku pronađite naše favorite kojima bismo vrlo rado upotpunili svoje kombinacije za hladne dane.

Zara (19,95 €) (19,95 €)

Mango (22.99 €) (15.99 €)

H&M (15,99 €) (19,99 €)

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M
Objavljeno: 08.12.2023. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p