TRENDOVI

Ovaj brend ima najljepše ukrase za kosu koje ćete odmah poželjeti!

Predivan dizajn koji odskače iz mase!

Kada govorimo o nakitu i ukrasima, ono što nam ponajprije pada na pamet zasigurno su naušnice, narukvice ili ogrlice, ali kosa je također 'područje' koje volimo kititi. Naime, rajfovi, ukosnice, ali i efektne gumice ili trake za kosu samo su neke od mogućnosti kojima možete upotpuniti baš svaku frizuru te zablistati u punom sjaju!
 
Moramo priznati kako posebno volimo zaviriti u ponudu već dobro znanih brendova koji nas uvijek iznova oduševe sjajnom i posebnom ponudom, a ovog puta riječ je o luksuznom brendu dodataka za kosu LELET NY. Ovaj brend u svom radu objedinjuje ženstvene i senzualne elemente isprepletene modnom eklektičnošću koja svejedno zadržava nešto suptilniju notu te pristaje različitim odjevnim kombinacijama, ali i prigodama. Ono na što LELET NY posebice obraća pažnju jest i činjenica kako modni dodatci ovog brenda odgovaraju modernoj poslovnoj ženi koja se ne boji eksperimentiranja niti isticanja te apsolutno pažnju obraća na detalje koji čine najveću razliku u svakoj odjevnoj kombinaciji.

Iza ovog divnog brenda krije se dizajnerica Sara Bieler Sasson koja je svoju dizajnersku karijeru započela izradom komada inspiriranih arhitektonskim oblicima i vizurama, što je bio logičan slijed uzmemo li u obzir da je riječ o arhitektici. No, ipak nedugo nakon završetka školovanja, Sarah je odlučila svoju ljubav prema dizajniranju u potpunosti pretvoriti u posao i na taj način nastao je brend LELET NY koji obožavaju i svjetske zvijezde poput Anne Hathaway, Diane Kruger, Jennifer Garner, Olivie Palermo, Care Delevingne i dr.

Što se tiče procesa izrade, Sarah u svom radu koristi samo najkvalitetnije i najluksuznije materijale poput Swarovski kristala, srebra, poludragog kamenja, kože, svile i sl. koje potom ručno dizajnira i dorađuje, pa možemo zaključiti kako su baš svi ukrasi koje LELET NY nudi malo, unikatno umjetničko djelo sjajno za posebne prigode ili vjenčanja!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.09.2022. u 01:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p