TRENDOVI

Ovaj model kapa je i dalje najtraženiji! Biste li ga nosili?

Trendi kape o kojima se uvijek raspravlja!

U modnom svijetu već smo navikli na neprestanu izmjenu trendova, no ipak, neki se zadrže duže vrijeme i postanu sastavni dio svačije garderobe. To se polako događa bucket kapama, modelu koji nerijetko podijeli brojna mišljenja, a koji je bez imalo razmišljanja vrlo upečatljiv i drugačiji, stoga naše pitanje glasi – imate li već ovu kapu u svojoj kolekciji?

Bucket hat je model koji nas je osvojio na prvu, a razlog zašto je to tako krije se u otkačenom, opuštenom, ali i stylish dizajnu. Naime, ove kape obožavamo kombinirati u neobaveznim dnevnim kombinacijama koje uključuju primjerice najdraže traperice, džemper i kaput, a nisu isključne niti varijante s haljinama, odnosno suknjama. Isto tako, kada govorimo o samom dizajnu, iako oblikom jednake, spomenute kape razlikuju se u detaljima.

Tako možete birati između bucket modela s raznim uzorcima, teksturalnim detaljima ili pak pravim zimskim materijalima od kojih nam je najdraži samt. Stoga, budući da smo zakoračili u zimu, a pred nama su sve hladniji dani, predlažemo da što prije nabavite ovaj odvažan model i zablistate u stylish, ali i udobnim modnim pričama koje sigurno neće proći nezapaženo!

U nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela bucket kapa iz aktualne ponude high street brendova!

Stradivarius (100 kn)

Bershka (70 kn)

Bershka (70 kn)

H&M (7,99 €, 6,99 €)

Stradivarius (70 kn)

H&M (14,99 €)

Bershka (70 kn)

H&M (8,99 €), Bershka (80 kn)

Bershka (70 kn)

H&M (9,99 €)

Zara (80 kn)

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Zara, Stradivarius
Objavljeno: 10.01.2022. u 15:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p