TRENDOVI

Ovaj model tenisica se mora pronaći u vašoj kolekciji, a mi znamo zašto!

Sinoć je na ekskluzivnoj večeri predstavljen Skechers Arch Fit model tenisica!

Koliko je u životu važno imati uz sebe ljude koji te podržavaju, sinoć su pokazali i uzvanici na ekskluzivnoj večeri u SOL-u, novom tapas baru chefa Mate Jankovića u centru Zagreba. Neki su uživali u društvu najboljih prijatelja, partnera, sestara, a neki su stigli s ljubimcima. Uz tapase na hrvatski način i odličan glazbeni nastup Ide Prester, okupljeni su isprobali i novi model Arch fit tenisica i složili se da su udobnost i podrška u životu najvažniji.

Skechers Arch Fit osvojio je svijet zbog svoje jedinstveno dizajnirane podrške stopalu. Dvadeset godina prikupljanja podataka i više od 120.000 skeniranih stopala, pomogli su ortopedima da kreiraju unutrašnjost Arch Fit tenisica. Ona se oblikuje točno prema stopalima, smanjuje opterećenje i idealno raspoređuje distribuciju težine, a ono što je najposebnije podrška je vama i vašim svakodnevnim aktivnostima!

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović

Nevena Rendeli Vejzović i Mak Vejzović

Andrea Trgovčević i Petra

Jelena Veljača i Vito Turšić

Brojni poznati poput Jelene Veljače, Slavka Sobina, Marijane Batinić, Nataše Janjić, Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića u opuštenoj atmosferi uživali su u, posebno za ovu priliku pripremljenim, tapasima inspiriranim Hrvatskom, koje je osmislio proslavljeni chef Mate Janković, te u najboljim hrvatskim vinima.

Mate Janković i Ida Prester

Osim što su se pokazale kao udobne i odlične za stopala, Skechers Arch Fit tenisice podižu i svaku modnu kombinaciju.

Marijana i Karla Batinić

Mirna Medaković Stepinac

Natasa Janjić i Nenad Medančić

Slavko Sobin

Anita Dujić i Ivica Palinić

Mate Janković

Foto: PR
Objavljeno: 26.11.2021. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p