TRENDOVI

Ovaj tip odijela morate nabaviti za jesen!

Karirano odijelo je vodeći trend hladne sezone

karirano odijelo

Još prošle hladne sezone u ponudi Zare pojavilo se savršeno krojeno odijelo kariranog uzorka za čijim su gornjim dijelom poludjele gotovo sve fashionistice. Muški kroj, kombinacija sivih nijansi i pristupačna cijena bili su samo od nekih razloga zašto su brojne ovisnice o modi i trendovima svoj ormar upotpunile sa spomenutim blazerom. 

A, sudeći po novim kolekcijama popularnih high street brendova i ova jesen će proći u znaku takvih istih kariranih sakoa, koji dolaze u kombinaciji s hlačama visokog struka ili ultra kratkim suknjama. Zato bez puno razmišljanja možemo već sad reći kako će upravo sivo karirano odijelo biti vodeći trend sezone - nalazi se na vješalicama svih high street dućana, krasi im službene vizuale, a krasi i stranice modnih časopisa.

Ovo odijelo odlična je investicija jer zapravo odiše klasikom i nosivo je uvijek, neovisno o trendovima. Ove jeseni će najbolje izgledati u kombinaciji s običnom pamučnom majicom, bijelim tenisicama ili nekim opasno visokim salonkama. Uvijek ga možete nositi i razdvojeno - sako umjesto jesenske jakne, a hlače uz vašu omiljenu kožnu jaknu i predimenzionirano pletivo.

Zara

Zara (sako: 400 kuna, minica: 180 kuna)

Zara

Zara ( sako: 500 kuna, hlače: 230 kuna)

Pull&Bear

Pull&Bear (sako: 200 kuna, hlače: 150 kuna)

Topshop

Topshop (sako: 529 kuna, hlače: 407 kuna)

Mango

Mango (sako: 550 kuna, hlače: 250 kuna)

Mango

Mango (sako: 550 kuna, hlače: 250 kuna)

A.B.

Objavljeno: 21.08.2017. u 09:19
Tagovi: odijelo

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p