TRENDOVI

Ove jeseni samterice se vraćaju na velika vrata! Hoćete li ih nositi?

Model koji nerijetko podijeli mišljenja!

Nakon što smo dosta dugo uživali u ‘babljem ljetu’, možemo se složiti kako je sada jesen uzela zamah u punom smislu. Iako smo kalendarski već zakoračili, prvi pravi jesenski dani pojavili su se tek nedavno, a to znači da je idealan trenutak kako biste upotpunili garderobu novim ključnim komadima koji će naglasiti svu ljepotu slojevitog odijevanja.

Jedan od takvih komada su i samterice, pomalo omražene hlače koje vezujemo uz djetinjstvo i komad odjeće kojeg nikako nismo htjeli nositi. Ipak, samterice su sada vrlo stylish i upravo zato, predlažemo da svakako nabavite svoj model. Samt je materijal koji je prije svega vrlo topao i ugodan, a to znači da će osim u jesenskom periodu, savršeno funkcionirati i u zimskom pa je riječ o sjajnom ‘ulovu’ koji se definitivno isplatiti.

Što se tiče kombiniranja samterica, ništa nije drugačije kao i kod ostalih hlača, a to znači da ih nosimo s omiljenim džemperima ili puloverima, tanjim majicama i kardiganima ili pak voluminoznim košuljama koje će se odlučno uklopiti u cijeli styling. Isto tako, samterice možete nabaviti u raznim bojama te na taj način i najtmurnijem danu podariti dašak vedrine i zaigranosti. Također, samterice cijelom stylingu podaruju dinamičnu retro notu, a u bogatoj ponudi nalaze se i razni krojevi pa nimalo ne sumnjamo da će vas isti inspirirati na drugačije modne priče koje sigurno neće proći nezapaženo!

U nastavku potražite neke od najljepših modela iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Stradivarius (200 kn)

Etro ($830)

Dolce&Gabbana ($370)

Zara (300 kn), H&M (24,99 €)

Zara (230 kn)

APIECE APART ($295)

Stradivarius (200 kn)

Zara (230 kn), Stradivarius (200 kn)

Nili Lotan ($150)

Stradivarius (200 kn)

Loro Piana ($950)

Foto: Instagram, Stradivarius, H&M, Zara, Net-a-Porter
Objavljeno: 06.10.2021. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p