TRENDOVI

Ove jeseni vraćaju se rajfovi u stilu Blair Waldorf! Hoćete li ih nositi?

Stylish detalj koji obožavamo kombinirati!

Iako rajfovi nisu nikakva novina kada je riječ o ukrasima za kosu, recentna modna povijest popularizirala ih je uz pomoć serije Tračerica i Blair Waldorf. Zasigurno se sjećate decentnih, ali i glomaznih rajfova koje je Blair nosila, a koje smo i sami poželjeli u svojoj kolekciji. Srećom, upravo takvi rajfovi ove jeseni vraćaju se na velika vrata, a mi smo zavirili u ponudu i izdvojili najatraktivnije modele!

Za oko su nam zapeli glamurozni i jako upečatljivi modeli dizajnerice Jennifer Behr koji su kao stvoreni za posebne prigode u kojima želite zablistati na najbolji mogući način. Primjerice, model ukrašen bliještećim štrasom podignut će baš svaku kombinaciju te i najjednostavniju modnu priču pretvoriti u chic outfit koji neće proći nezapaženo. Isto tako, jako nam se sviđaju i rajfovi ukrašeni perlama jer odaju dojam damskog looka te se s lakoćom prilagođavaju različitim modnim stilovima. Spomenute rajfove možete nositi u minimalističkim kombinacijama, ali i u onim nešto odvažnijim te upravo na taj način kombinaciji podariti zanimljiv stilski twist.

Modeli koje valja istaknuti definitivno su oni koji se mogu pronaći u aktualnoj Zarinoj ponudi. Riječ je o nešto drugačijim rajfovima koji su prava mala umjetnička djela te ukrase za kosu podižu na posve novu razinu pa želite li zablistati i nositi nešto drugačije riječ je odabiru s kojim nema greške. Naravno, u ponudi se mogu pronaći i nešto jednostavnije varijante koje su odlične za svaki dan, a sve favorite koje smo izdvojili kao jesenski ‘must have’, potražite u nastavku!

Simone Rocha (£575)

Zara (200 kn)

Jennifer Behr (£343)

Bershka (50 kn)

Reserved (50 kn)

Zara (200 kn)

Reserved (60 kn)

Stradivarius (70 kn)

Gucci (£335)

Jennifer Behr (£129)

H&M (9,99 €)

Jennifer Behr (£158)

Jennifer Behr (£210)

Jennifer Behr (£377)

Foto: Instagram, Zara, H&M, Reserved, Bershka, Stradivarius
Objavljeno: 25.09.2022. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p